Ranko Helebrant

 

 

 

 

 

 

 

 

Ranko Helebrant je radio u HHO-u tokom njegovih najtežih godina. Pružao je neposrednu pomoć ljudima čija su prava bila povrijeđena, sudjelovao je u istraživanju o civilnim žrtvama ubojstava nakon vojnih operacija "Bljesak" i "Oluja", te kreirao i provodio mnoge projekte za unapređivanje ljudskih prava, kako u Hrvatskoj tako i u ostalim postjugoslavenskim zemljama. Godine 2003. bio je i vršilac dužnosti izvršnog direktora. Više je godina predstavljao HHO u Balkanskoj mreži za ljudska prava i bio član njenog Upravnog odbora. Vodio je i značajan obrazovni projekt te mreže, Školu ljudskih prava za buduće donosioce odluka. U Školi ljudskih prava za mlade, koji HHO već godinama provodi, predavao je o ljudskim pravima u praksi aktivizma neposredne zaštite, o ljudskim pravima i policiji i drugim temama. Bio je koautor udžbenika o policiji i ljudskim pravima te više godina koordinirao suradnju HHO-a s Policijskom akademijom, na kojoj se posljednjih godina ljudska prava predaju u okviru stalnog kolegija. Autor je ili koautor mnogobrojnih izvještaja i analiza o ljudskim pravima u Hrvatskoj i u regiji. Nedavno je, zbog neslaganja s načinom vođenja HHO-a pod novim rukovodstvom, napustio tu organizaciju i o tome obavijestio javnost otvorenim pismom, u kojem je izložio niz konkretnih prigovora. Ranko Helebrant preminuo je 25.7. 2010.

Komentari

:
Bok

Dajemo kredite da udovoljavaju posebnim
životne izazove, kratkoročni krediti, srednje i dugoročne za one
koji su u potrebi. Bez obzira na iznos kredita, s
Interes 2% do 5%, a rokovi otplate negotiable stope. ako
vam je potreban kredit, ne ustručavajte se kontaktirati nas za bilo koju
druge podatke.
E-mail: jeanbecoulet01@gmail.com
Site: jeanbecoulet01.jimdo.com

S poštovanjem,
Gospodin Jean-Claude Marie Becoulet
 
Želim kredit

pouzdano rješenje za vaše potrebe kredit
06.02.2017. 10:42
:
Poštovani, ja sam zajmodavac u inozemstvu, odlučio sam odobriti kratkoročne, srednjoročne i dugoročne zajmove za poštene ljude koji, unatoč mjesečnim prihodima, bore se da zadovolje svoje osnovne potrebe. Kamatna stopa na kredite je 2% cjelokupnih zajmova i uvjeta ponude kredita vrlo su jednostavni. Traženi krediti dobiveni su u roku od nekoliko sati nakon podnošenja zahtjeva. ako nas zainteresirani kontaktirajte putem
E-mail: (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)

MOŽETE FOND Slijediti:

• zajmovi za sve
• Gotovinski zajam za sve vrste nekretnina
• Višeobiteljske / stanarske zgrade
• zajmovi investitora
• Most krediti / mezansko financiranje
• zajmovi za strane kupce
• komercijalni zajmovi
• Zemljište / građevina
• Novi komercijalni / multifamilijski proizvod, uz nisku kamatnu stopu od 2%
• Iznosi zajma: 6.000 eura - Iznad

 Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas sa stalnim pratiteljem kredita putem ovog;

Gonzalez Andres financijska tvrtka;
E-mail: (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)
G. Gonzalez J. Andres
11.10.2017. 12:20
:
Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju
14.09.2019. 08:33

Dodajte komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail: (nije obavezno)
Tekst:
5 više 5 =