borci i promotori ljudskih prava u hrvatskoj

 • Vlado Gotovac

  Hr vatski pjesnik , esejist , filozof , govornik i političar . Šira hrvatska javnost pamti ga ponajprije kao političara netipična za hrvatske prilike. Vrstan govornik, kojega nisu pratili skandali i gospodarske malverzacije, bez susprezanja upirao je prst u one koji su radili (...)

  >>>

 • Ranko Helebrant

  Ranko Helebrant je radio u HHO-u tokom njegovih najtežih godina. Pružao je neposrednu pomoć ljudima čija su prava bila povrijeđena, sudjelovao je u istraživanju o civilnim žrtvama ubojstava nakon vojnih operacija "Bljesak" i "Oluja", te (...)

  >>>

 • Anka Butorac

  Anka Butorac-Parović ( 1903 — 1942 ), radnica, članica Centralnog komiteta KP Hrvatske , učesnica Narodnooslobodilačke borbe i narodni heroj Jugoslavije . Tokom partijskog rada u Zagrebu , Anka se upoznala, a potom i udala, za Blagoja Parovića , poznatog (...)

  >>>

 • Sadika Zvirkić

  Sadika Zvirkić rođena je 1944. godine u Banja Luci, ali je usred ratnog vihora morala napustiti svoj rodni grad. Smjestila se u Karlovcu gdje je odmah krenula u svoj životni projekt – otvaranje Skloništa za žene, žrtve nasilja. Zaslužna je za početak pregovora i konačno usvajanje (...)

  >>>

 • Marija Jurić Zagorka

  Marija Jurić Zagorka (1873. -1957.) hrvatska književnica, novinarka i aktivistkinja za ženska prava. Dugi niz godina radila je za list Obzor kao dopisnica iz Beča i Buidimpešte, izvještavala je iz Hrvatskog sabora, a neko vrijeme je i sama uređivala list.

  >>>

Komentari

:
Bok

Dajemo kredite da udovoljavaju posebnim
životne izazove, kratkoročni krediti, srednje i dugoročne za one
koji su u potrebi. Bez obzira na iznos kredita, s
Interes 2% do 5%, a rokovi otplate negotiable stope. ako
vam je potreban kredit, ne ustručavajte se kontaktirati nas za bilo koju
druge podatke.
E-mail: jeanbecoulet01@gmail.com
Site: jeanbecoulet01.jimdo.com

S poštovanjem,
Gospodin Jean-Claude Marie Becoulet
 
Želim kredit

pouzdano rješenje za vaše potrebe kredit
06.02.2017. 10:41

Dodajte komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail: (nije obavezno)
Tekst:
2 više 2 =